Mαίρη Συνατσάκη: Άλλη μία περίπτωση κακού photoshop … ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Mαίρη Συνατσάκη: Άλλη μία περίπτωση κακού photoshop …


Ακριβώς επειδή μας αρέσει πολύ η Μαίρη Συνατσάκη, τόσο σαν γυναίκα όσο και σαν ευχάριστη παρουσία την τηλεόραση, καμιά φορά την κοιτάμε και την ξανακοιτάμε. ..Δεν πάει πολλύς καιρός που το πιο γλυκό κορίτσι της TV φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα, σε ασπρόμαυρο concept για γνωστό ανδρικό site.
Είναι γνωστό πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι χυμώδης, ουδέποτε υπήρξε υπερβολικά αδύνατη. Παρόλα αυτά η Μαίρη είναι μια φυσιολογική γυναίκα, πολύ ωραία γυναίκα ομολογουμένως, αλλά έχει κι αυτή τις μικροατέλειές της. Ατέλειες που έχουμε όλες, ακόμη και πολλά μοντέλα. Δεν μας ενοχλεί αυτό όμως που άλλωστε είναι μηδαμινό, αλλά η κακή προσπάθεια του φωτογράφου να το κρύψει, χωρίς να χειρίζεται σωστά το photoshop με αποτέλεσμα να κάνει μια υπέροχη φωτογραφία να μοιάζει αστεία. Μια ματιά στο τζάμι, θα σας πείσει για αρχή. Συνεχίστε παρατηρώντας τα παραμορφωμένα κάγκελα… Παραμορφωμένα κεραμίδια, κουρμπαρισμένοι τοίχοι κ.ο.κ.
Το photoshop είναι λίγο, γιατί η Μαίρη δεν το χρειάζεται, αλλά όσο έγινε είναι κακό. Και πάλι, δεν μιλάμε για τη Μαίρη που είναι κούκλα, μιλάμε για τον κακό χειρισμό του photoshop.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...