Fashion in the city: Η μεγαλύτερη επίδειξη μόδας στην παραλία του Βόλου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Fashion in the city: Η μεγαλύτερη επίδειξη μόδας στην παραλία του Βόλου


Το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού είναι πια γεγονός. Η Syn Advertising Group διοργανώνει τη μεγαλύτερη επίδειξη μόδας στην παραλία του Βόλου την Παρασκευή 12 Ιουλίου!
Για πρώτη φορά, τα ιστορικά Cafe ΜΙΝΕΡΒΑ και ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ συμπράττουν στήνοντας μία εξέδρα 21 μέτρων, την οποία θα περπατήσουν επαγγελματίες μοντέλα από την Αθήνα, επιδεικνύοντας ενδύματα, υποδήματα, μαγιό και αξεσουάρ από καταστήματα της πόλης, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει δωρεάν.
Ηχητικά, φώτα, κάμερες, Dj’s θα συνοδεύσουν τη βραδιά, ενώ η επίδειξη μόδας θα παρουσιαστεί-προβληθεί σε εκπομπές τηλεοπτικών καναλιών που εκπέμπουν σε όλη τη Θεσσαλία.
Την επίδειξη μόδας παρουσιάζουν η δημοσιογράφος Αλίκη Φωτιάδου και ο "Godfather" της διαφήμισης Στέφανος Στεφάνου.
Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Kiss Fm 98,0 Βασίλης Κουβάκης.
Στην επίδειξη θα εμφανιστούν τα εξής μοντέλα: Εύη Χειλά, playmate, Έλενα Σκαφιδά, Μις Ελλάς, Χριστιάννα Γαργαροπούλου, Μις Τουρισμός. Guest ο Αλέξανδρος Πετρίδης. Συμμετέχουν οι: Χριστιάνα Ραζή, Βάλια Χειλά, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.
Η βραδιά θα έχει έντονο τοπικό στοιχείο, μιας και σημαντικές τοπικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στην μεγαλύτερη επίδειξη μόδας του καλοκαιριού.
Ειδικότερα συμμετέχουν: "Εσώρουχα-μαγιό Βάσω", "Δέψις", "Νυφικά- Βαπτιστικά Φουρλή", "Just Accessories", "Οπτικά Μαυρομμάτης", "Tommy Hilfiger", "ANEL", "Air athletic fashion wear", "DIAGONAL", "Όμιλος Εταιριών Security Forces", "Κομμωτήρια Beauty", "REFAN", "Μπαλόνι- Μπαλόνι", "SEPHORA", "Εκτυπώσεις Γεωργιάδη", "Hotel Αλέξανδρος", "Φυτόριο Χρόνης", "Valis Resort".
Φυσικά από την επίδειξη μόδας δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο χορός. Έτσι λοιπόν το κοινό θα απολαύσει δύο Show έκπληξη από τη Σχολή Χορού Dream Dance by Anna.
Δίνουμε όλοι ραντεβού την Παρασκευή 12 Ιουλίου στη παραλία του Βόλου!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...