Το ΤΕΕ Μαγνησίας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Το ΤΕΕ Μαγνησίας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές


Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές είναι το θέμα της επιστολής του ΤΕΕ Μαγνησίας προς τον γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Αβραάμ Γούναρη.
Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:"Πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα με το υπ. αριθμ. 1334/25-9-2013 έγγραφό μας, σας είχαμε ζητήσει να επισπεύσετε σχετική απόφασή σας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Νηές Μαγνησίας.
Όπως σας είναι γνωστό για το συγκεκριμένο αντικείμενο έχει ζητηθεί η επανεξέταση του προσβαλλόμενου πορίσματος του προϊστάμενου της Κτηματικής Υπηρεσίας του Νομού Μαγνησίας και η πορισματική έκθεση επιθεωρήτριας, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην περιοχή Νηές του Δημοτικού Διαμερίσματος Σούρπης, του Δήμου Αλμυρού.
Θεωρούμε τελείως απαράδεκτη και γραφειοκρατική τη αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος από την υπηρεσία σας, η οποία δεν έχει γνωμοδοτήσει 24 και πλέον μήνες από τότε που της ανατέθηκε η υπόθεση.
Επίσης, ενώ σας είχαμε απευθύνει το παραπάνω έγγραφο πριν από 10 μήνες, εντούτοις δεν λάβαμε καμία απάντηση.
Στη συγκεκριμένη έκταση σχεδιάζεται εδώ και χρόνια να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη τουριστική επένδυση, η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στην τοπική οικονομία, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από επενδύσεις, που θα τονώσουν την οικονομία του και όχι να τις παραπέμπουμε στις ελληνικές καλένδες όπως διαφαίνεται από τον τρόπο λειτουργία της υπηρεσίας σας.
Θα σας παρακαλούσαμε για μια ακόμη φορά να εκδώσετε άμεσα την απόφασή σας, διότι στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που ζούμε δεν επιτρέπονται επ’ ουδενί λόγο γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, στις οποίες δυστυχώς έχετε προβεί μέχρι σήμερα".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...