ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο βιομήχανος Κων/νος Λούλης κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο βιομήχανος Κων/νος Λούλης κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου



"Ιερά" φτερά έκαναν 100 εκατομμύρια δωρεάς του βιομήχανου προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και αντί έργου για ηλικιωμένους στη μνήμη της μητέρας του, στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, με ταμία την σύζυγό του, χωρίς η ίδια καν να το γνωρίζει
Ότι ο αλευροβιομήχανος Κωνσταντίνος Λούλης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς του και μάλιστα σε επίπεδο διεθνές, όχι μόνο δεν σηκώνει αμφισβήτηση, αντιθέτως είναι γεγονός το οποίο μάλιστα ομολογούν όλοι οι συνάδελφοί του. Συνεπώς ότι θα βρίσκονταν κάποιος να τον εξαπατήσει, δεν το περίμενε κανείς, πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος φέρει τον τίτλο του Δεσπότη.
Και δεν το περίμενε κανείς, γιατί πολύ απλά ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί την ιδιοσυγκρασία και το αντιφατικό με τον τίτλο που φέρει πνεύμα, του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου, ούτε καν ο πρώην Διοικητής του Αγίου Όρους Κωνσταντίνος Λούλης.
"Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα", δήλωσε ο βιομηχάνος στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, από το βήμα της οποίας επέλεξε να καταγγείλει το εκκλησιαστικό σκάνδαλο μεγατόνων, στο οποίο, μάλιστα όπως αποκάλυψε, ο Δεσπότης έχει εμπλέξει και την σύζυγό του, χωρίς να γνωρίζουν το οτιδήποτε.
Όλα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος, στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρέα προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργήθει στον Αλμυρό το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'".
Όπως από το εξώδικο του κ. Λούλη κατά της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, το οποίο το e-Volos.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει, όχι μόνο το έργο δεν έγινε, αντίθετα τα χρήματα έκαναν "ιερά" φτερά, μετά από συνεχόμενες αναλήψεις και επιπλέον στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, στο οποίο μάλιστα ως ταμίας εμφανίζεται η σύζυγος του κ. Λούλη, χωρίς η ίδια και ο σύζυγός της, να έχουν την παραμικρή ιδέα.
Το τί εστί αυτό πρωτίστως νομικά και ακολούθως ηθικά, είναι κάτι το οποίο χρήζει άμεσης διερεύνησης τόσο από την Δικαιοσύνη όσο και από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...