Ληστές εκτέλεσαν 5χρονο γιατί «έκλαιγε δυνατά» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ληστές εκτέλεσαν 5χρονο γιατί «έκλαιγε δυνατά»



Σοκ έχει προκαλέσει στην Βραζιλία η εν ψυχρώ εκτέλεση 5χρονου αγοριού από αδίστακτους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, επειδή «έκλαιγε πολύ». Οι μασκοφόροι ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας Γιαναρίκο, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το βράδυ της Παρασκευής και έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του μικρού παιδιού, ζητώντας χρήματα.
«Τους δώσαμε 3500 ρεάλ (1550 δολάρια). Ήταν ανυπόμονοι και ζήτησαν κι άλλα. Τους δώσαμε άλλα 1000 ρεάλ, αυτά ήταν όλα τα χρήματα που είχαμε» λέει η τραγική μητέρα.
Τρομοκρατημένος ο 5χρονος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει: «Μη με σκοτώσετε, μην σκοτώσετε την μητέρα μου!». Την επόμενη στιγμή, οι αδίστακτοι κακοποιοί του φύτεψαν μια σφαίρα στο κεφάλι, επειδή το κλάμα του θα ανησυχούσε τους γείτονες και φοβήθηκαν ότι έτσι θα γίνουν αντιληπτοί, λέει η 24χρονη μητέρα του μικρού αγοριού.
«Το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και να συλληφθούν οι ένοχοι. Μετά θα επιστρέψουμε στην Βολιβία. Ήρθαμε εδώ για καλύτερες δουλειές και το μόνο που βρήκαμε ήταν βία» λέει ο 28χρονος πατέρας.
Η οικογένεια Γιαναρίκο ήταν μετανάστες από την Βολιβία που πριν από ένα εξάμηνο είχαν μετακομίσει για να εργαστούν στο Σάο Πάολο, μια πόλη με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.
Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες για την δολοφονία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...