Κόλαση στον Καναδά από εκτροχιασμό τραίνου με καύσιμα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Κόλαση στον Καναδά από εκτροχιασμό τραίνου με καύσιμα


Τουλάχιστον 80 άνθρωποι αγνοούνται στη μικρή πόλη του Κεμπέκ Λακ-Μεγκαντίκ, μετά την φονική έκρηξη ενός κομβόι βαγονιών που μετέφεραν αργό πετρέλαιο και πετροχημικά και κατέστρεψε τμήμα του κέντρου της πόλης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας πυροσβέστης που μετείχε στη κατάσβεση της πυρκαγιάς .
«Υπήρχαν τουλάχιστον 50 άτομα στο μπαρ. Δεν υπάρχει τίποτα αριστερά», είπε ο πυροσβέστης, ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί η ανωνυμία του. «Το ωστικό κύμα από την έκρηξη ανατίναξε το κτίριο», πρόσθεσε ο ίδιος Αλλά και η καναδική αστυνομία αναμένει ο αριθμός των νεκρών από τη φονική έκρηξη στην εμπορευματική αμαξοστοιχία να αυξηθεί δραματικά.
«Έχουμε ήδη επιβεβαιώσει ένα θάνατο αλλά αναμένουμε ότι οι νεκροί θα είναι πολύ περισσότεροι» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γκάι Λαποιντέ. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι 40 έως 80 άνθρωποι αγνοούνται.
Τουλάχιστον τέσσερα βαγόνια που μετέφεραν αργό πετρέλαιο εξερράγησαν στη διάρκεια της νύχτας από την Παρασκευή προς το Σάββατο στην πόλη των 6.000 κατοίκων που βρίσκεται περίπου 250 χιλιόμετρα ανατολικά του Μόντρεαλ όταν η «ακυβέρνητη» εμπορευματική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στη μικρή πόλη Λακ-Μεγκαντίκ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...