Ποιο ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ είναι η γριούλα της φωτογραφίας;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ποιο ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ είναι η γριούλα της φωτογραφίας;;;

heidi


Ο Χριστός κι η Παναγία!!!! Η Heidi Klum μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές μεταμφιέσεις για το Halloween, όμως φέτος μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού μας έδωσε και μια μικρή γεύση από το μέλλον.


klum1.jpg

Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε… Η Heidi έκανε την Πέμπτη το καθιερωμένο πάρτι που κάνει κάθε χρόνο για το Halloween και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε… γιαγιάκα.


klum2.jpg

Για να είναι όσο πιο ρεαλιστική μάλιστα γίνεται η μεταμφίεσή της, επιστράτευσε τους βραβευμένους με Όσκαρ, make up artists, Bill Corso και Mike Marino και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά!


klum3.jpgklum4.jpg


Η μεταμόρφωσή της κράτησε αρκετή ώρα και η Heidi μοιράστηκε όλη τη διαδικασία με τους followers της στο Twitter.


klum5.jpg


Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια πρόσφατα σε συνέντευξή της, προτιμά να κάτσει σπίτι της αν η μεταμφίεσή της κάθε χρόνο δεν είναι κάτι ξεχωριστό, ενώ αρχίζει να σκέφτεται τι θα ντυθεί στο Halloween μήνες πριν από την αγαπημένη γιορτή των Αμερικανών.


klum6.jpg


Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό και ολίγον τι… τρομακτικό. Τώρα αν η Heidi επιτρέψει στο χρόνο να φθείρει το σώμα και το πρόσωπό της τόσο πολύ είναι λιγάκι αμφίβολο.


klum7.jpg


Σιγά να μην αφήσει τις ρυτίδες να πρωταγωνιστήσουν στο πρόσωπό της. Ας είναι καλά τα μπότοξ  και το λίφτινγκ!


klum8.jpg
Ποιο ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ είναι η γριούλα της φωτογραφίας;;;

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...