Μάρτυρας κλειδί ο 4ος χρυσαυγίτης που γλίτωσε από θαύμα - Ήθελαν 4 νεκρούς ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μάρτυρας κλειδί ο 4ος χρυσαυγίτης που γλίτωσε από θαύμα - Ήθελαν 4 νεκρούς

marturas


Όλα τα σενάρια εξετάζει η Αντιτρομοκρατική, προκειμένου να σκιαγραφήσει το προφίλ των δύο δραστών, αλλά κυρίως του εκτελεστή, ο οποίος έδρασε με αστραπιαίο τρόπο, με απόλυτο “επαγγελματικό” και με περίσσιο θράσος, γεγονός που δίνει τρομοκρατική διάσταση στο φονικό.


Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο εκτελεστής κρατάει το όπλο στο χέρι του και δείχνει σωματώδης, ενώ όπως αρχικά είχε αποκαλύψει το NewsIt είχε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά φορώντας πιθανότατα ένα τζόκει, ενώ δεν αποκλείεται να φορούσε και περούκα, προκειμένου να μην είναι εύκολη η αναγνώρισή του.


Σε όλα τα αυτά τα σενάρια έρχεται να προστεθεί και εκείνο πως ο εκτελεστής ήταν αριστερόχειρας. Στην επίμαχη φωτογραφία όπου φαίνεται ο εκτελεστής, το όπλο φαίνεται στο αριστερό χέρι, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως η φωτογραφία αυτή δεν δείχνει την πλάτη του δράστη, οπότε σε αυτή την περίπτωση κρατάει το όπλο με το δεξί του χέρι.


Η Αντιτρομοκρατική έχει στη διάθεσή της το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως η εκτέλεση των δύο νεαρών έγινε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και ήταν με άκρως “επαγγελματικό” τρόπο.


Εκτός από το βίντεο όμως, υπάρχει και ένας μάρτυρας κλειδί που θα δώσει πολλά στοιχεία για το άγριο αυτό χτύπημα. Ο λόγος για τον τέταρτο άντρα, μέλος της Χρυσής Αυγής που κατάφερε και γλίτωσε από τα πυρά και κρύφτηκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ένιωσε τις σφαίρες κυριολεκτικά να παιρνούν ξυστά από δίπλα του δεν είναι σε ψυχολογική κατάσταση καλή, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει κατάθεση.


Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν πως οι δράστες δεν ήθελαν δύο νεκρούς, αλλά τουλάχιστον 4!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες όταν κατέβηκαν από τη μηχανή και με τα χαρακτηριστικά τους αλλοιωμένα, πλησίασαν πρώτα τους δύο άντρες που βρισκόντουσαν μπροστά στην πόρτα των γραφείων. Αυτοί φέρονται να είναι ο τραυματισμένος Αλέξανδρος και ο τέταρτος που διέφυγε από τα πυρά. Φαίνεται πως αυτοί ήταν και οι πρώτοι που κατάλαβαν πως κινδυνεύουν και έτρεξαν να σωθούν, με αποτέλεσμα ο εκτελεστής να στοχεύσει πρώτα σε αυτούς.


Οι άλλοι δύο νεαροί που έπεσαν νεκροί ήταν πιο μακριά από την πόρτα των γραφείων και σχεδόν δεν αντέδρασαν καθόλου. Όταν ο εκτελεστής είδε τον έναν να καταφέρνει να κρυφτεί και τον άλλον να τρέχει τραυματισμένος, τότε γύρισε το όπλο του στους άλλους δύο και τους δολοφόνησε εν ψυχρώ.


Την ίδια ώρα το πιστόλι που έγινε το φονικό ήταν τύπου Zastava το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε με προηγούμενη υπόθεση, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση όλοι οι κάλυκες προέρχονται από το ίδιο όπλο.


Ένα απίστευτο κυνήγι σε όλη την Αττική έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο ψυχροί εκτελεστές των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Ν. Ηράκλειο.


Η αστυνομία όπως έγινε γνωστό εντόπισε μία κλεμμένη μηχανή στην Κάτω Κηφισιά δύο μόλις χιλιόμετρα από το σημείο του χθεσινού τυφλού χτυπήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή αυτή δεν είναι varadero, αλλά η Αντιτρομοκρατική εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι των δραστών, καθώς τα τελευταία αριθμητικά ψηφία είναι 66 και ταιριάζουν με τα όσα είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.


Σύμφωνα με τα στοιχεία η μηχανή αυτή έχει δηλωθεί πως εκλάπη πριν από περίπου 2,5 μήνες από την περιοχή της Καλλιθέας. Σχετικά με τη μηχανή που εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Αυξεντίου φαίνεται πως ανήκει σε οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος την είχε δηλώσει κλεμμένη και όταν την βρήκε ξέχασε να το δηλώσει στην αστυνομία.





Μάρτυρας κλειδί ο 4ος χρυσαυγίτης που γλίτωσε από θαύμα - Ήθελαν 4 νεκρούς

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...