Φωτογράφιση για το πορτρέτο του... τάφου από τον Frieke Janssens ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογράφιση για το πορτρέτο του... τάφου από τον Frieke Janssens


Ο Βέλγος φωτογράφος Frieke Janssens, με το νέο του πρότζεκτ, θέλει να κάνει τους πελάτες του να σκεφτούν την ημέρα του θανάτου τους.
Στην καινούρια του συλλογή «Your Last Shot» (Η τελευταία σας φωτογραφία) ο Janssen φτιάχνει πορτρέτα που μια μέρα θα χρησιμοποιηθούν στον τάφο του εικονιζόμενου.
Το «Last Shot» περιλαμβάνει τη φωτογράφιση, το make up, το styling και την επεξεργασία της εικόνας αργότερα. Γι’ αυτά ο χρήστης πρέπει να πληρώσει 835 ευρώ, ενώ το πορτρέτο παραδίδεται σε ένα πορσελάνινο δίσκο.
Όπως ο φωτογράφος αναφέρει στην ιστοσελίδα του «Η τελευταία σας φωτογραφία δεν θα είναι και η πιο φθηνή… αλλά μην ξεχνάτε ζείτε μόνο μια φορά».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...