Οι γυναίκες-δηλητήριο της ΧΑ: Η Αλβανίδα και η ιδεολόγος ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γυναίκες-δηλητήριο της ΧΑ: Η Αλβανίδα και η ιδεολόγος


Σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής έπαιζαν και οι γυναίκες της οργάνωσης. Τρεις εξ αυτών έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Η πρώτη είναι η αλβανικής καταγωγής, Νικολέτα Μπενέκη, σύντροφος του Γιάννη Λαγού και επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών στην Περιφέρεια Πειραιά της ΧΑ. Η συγκεκριμένη, που σπούδασε στη Φιλοσοφική, είναι γνωστή στους δρόμους των Εξαρχείων, επειδή πολλές φορές είχε εμπλακεί σε ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών και αριστερών.
Ανθρωποι που την ξέρουν προσωπικά αναφέρουν ότι η ίδια έκρυβε την αλβανική καταγωγή της και εξαπέλυε με μένος ύβρεις σε βάρος των συμπατριωτών της, όταν τους έβλεπε στον δρόμο. Κάποιοι την είχαν δει να κουβαλάει συχνά πάνω της μαχαίρια, πεταλούδες, στιλέτα και σπρέι πιπεριού, που μάλιστα επεδείκνυε στις παρέες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνώρισε τον Ι. Λαγό από την παρέα του Γιώργου Γερμενή, του γνωστού πια Καιάδα, αφού και η ίδια είναι φαν της μπλακ μέταλ. Η ίδια τότε δούλευε ως σερβιτόρα σε μαγαζί ιδιοκτησίας μεταναστών στο Κέντρο. Σε πολλές συναυλίες του Γερμενή, η Μπενέκη βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» ζητωκραυγάζοντας τους σατανιστικούς στίχους των τραγουδιών του.
Μετά τη γνωριμία της με τον Λαγό, η ίδια «χάθηκε» από τα Εξάρχεια και άρχισε να συχνάζει μαζί του αλλά και με το ζεύγος Γερμενή σε στέκια μοτοσικλετιστών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και σε μαγαζιά ροκ γύρω από τον ίδιο δρόμο.
Η δεύτερη είναι η σύζυγος του Γιώργου Πατέλη, Θεώνη Πατέλη, τακτική ομιλήτρια σε εκδηλώσεις της οργάνωσης και εκ των βασικών εκφραστών της ιδεολογίας της ΧΑ. Εχει συγγενική σχέση με τη γυναίκα του Ρουπακιά και μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσαν και σχέσεις με τον Τσακανίκα.
Μπενέκη και Πατέλη είχαν πρωτοστατήσει τον περασμένο Απρίλιο στην εισβολή μελών της ΧΑ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μπούκαραν στους θαλάμους και φωτογράφιζαν ασθενείς, κρατώντας στειλιάρια τυλιγμένα με την ελληνική σημαία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...