Ηλικιωμένος ύψους 41 εκατοστών διεκδικεί το ρεκόρ του κοντύτερου ανθρώπου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλικιωμένος ύψους 41 εκατοστών διεκδικεί το ρεκόρ του κοντύτερου ανθρώπου

nanos


Ένας ηλικιωμένος Νεπαλέζος που έχει ύψος μόλις 41 εκατοστά διεκδικεί το ρεκόρ του πιο κοντού ανθρώπου στον κόσμο και επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο 73χρονος Νάου, ο οποίος μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, έφυγε πρόσφατα από το χωριό του στο νοτιοδυτικό Νεπάλ, για να μεταβεί στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Δεκάδες φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, όπου έφτασε φορώντας γυαλιά ηλίου και κρατώντας σφιχτά την ταυτότητά του.

Ο Νάου έχει ήδη επιστρέψει στο χωριό του, το Μπαϊραχάβα, όπου ζει με την οικογένεια του μικρότερου αδελφού του. «Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο 73χρονος διεκδικεί τον τίτλο του κοντύτερου «ανάπηρου» ανθρώπου που σήμερα τον έχει ένας Ταϊβανέζος ύψους 68 εκατοστών.

Παρά την ηλικία του και το ύψος του ο Νάου είναι δραστήριος, αγαπά τα ταξίδια, του αρέσει να κάνει παρέα με άλλους ανθρώπους και να μιλάει για τη ζωή, είπε η ανιψιά του, Σίμα Σέιχ. «Δανειζόμαστε συχνά ένα καροτσάκι για να τον πάμε στην αγορά γιατί του αρέσει πολύ. Όμως, μόλις βγαίνουμε έξω, οι άνθρωποι σταματούν για να τον περιεργαστούν. Αμέσως μαζεύεται πλήθος, κάτι που καθιστά δύσκολη την κατάσταση», πρόσθεσε.

Ένας άλλος Νεπαλέζος, ο Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι, 74 ετών, έχει το ρεκόρ του κοντύτερου μη ανάπηρου άνδρα του κόσμου αφού το ύψος του φτάνει μόλις τα 54,6 εκατοστά.Ηλικιωμένος ύψους 41 εκατοστών διεκδικεί το ρεκόρ του κοντύτερου ανθρώπου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...