Μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ


H οικογένεια όρισε ως τεχνικό σύμβουλο τον εμπειρογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος πραγματοποίησε πραγματογνωμοσύνη στο επίμαχο...
τρόλεϊ που βρίσκεται στο αμαξοστάσιο του Ρουφ.
Μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ κατέθεσε την Κυριακή η οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.
Παράλληλα, η οικογένεια όρισε ως τεχνικό σύμβουλο τον εμπειρογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος πραγματοποίησε πραγματογνωμοσύνη στο επίμαχο τρόλεϊ που βρίσκεται στο αμαξοστάσιο του Ρουφ.
Τέλος η οικογένεια, μεσώ των δικηγόρων της, υπέβαλλε αιτήματα να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του τρόλεϊ όπως τα κουμπιά και οι πόρτες. Τα αρχικά στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με τα οποία “το πόδι του 19χρονου παγιδεύτηκε από την πόρτα του τρόλεϊ που έκλεινε, κάτι που οδήγησε στην μοιραία πτώση του στην άσφαλτο” φαίνεται να αντικρούει το ιατροδικαστικό πόρισμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...