The Lone Ranger - Η Προτεινόμενη Ταινία Της Εβδομάδας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

The Lone Ranger - Η Προτεινόμενη Ταινία Της Εβδομάδας

Ο Ινδιάνος πολεμιστής Tonto(Johnny Depp) έρχεται στην μεγάλη οθόνη και μας αφηγείται τις περιπέτειες του John Reid(Armie Hammer),ενός ανθρώπου του νόμου που η απέχθεια του για την αδικία και την διαφθορά, τον μετέτρεψαν σε ένα θρύλο της δικαιοσύνης!

Η νέα ταινία δράσης και περιπέτειας της Disney είναι γεγονός! Την τιμητική της αυτή την φορά έχει μια κλασσική ιστορία που έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε ραδιοφωνικό σταθμό, το 1933. Από τότε έχει γίνει κινούμενο σχέδιο, σειρά και τώρα έφτασε η ώρα να δούμε την ιστορία του Μοναχικού Καβαλάρη και στον κινηματογράφο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Armie Hammer ερμηνεύει τον χαρακτήρα του μοναχικού καβαλάρη ενός πρώην Τεξανού Ρέιντζερ και δικηγόρου που αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Στον δρόμο θα αποκτήσει έναν συναγωνιστή, τον Αρχηγό-Ινδιάνο, Tonto. Η διαφορά των χαρακτήρων τους χαοτική και οι διενέξεις μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν. Ο σκοπός τους όμως παραμένει ίδιος, η απόδοση δικαιοσύνης σε μια άγρια δύση βουτηγμένη στα εγκλήματα, την διαφθορά και τα παιχνίδια εξουσίας της εποχής!


Η συνέχεια στις αίθουσες από 4 Ιουλίου...Καλή προβολή...!!!



ΠΗΓΗ:

 photo moviesonmegr_468x60_zps6385fca2.gif

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...