Ο Θεοδωράκης για τους «Πρωταγωνιστές»: «Με ενοχλεί η ώρα μετάδοσης»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο Θεοδωράκης για τους «Πρωταγωνιστές»: «Με ενοχλεί η ώρα μετάδοσης»!


​Για το αν τελειώνουν οι «Πρωταγωνιστές» μετά από δέκα χρόνια στην TV αλλά και για τι τον ενοχλεί στην εκπομπή, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος» πως «οι Πρωταγωνιστές είναι δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Και δεν νομίζω ότι παρουσιάζουν σημεία κόπωσης. Αντιθέτως, κάθε χρόνο ξεπηδούν και 1-2 εκπομπές που είναι σαν τους “Πρωταγωνιστές”. Άρα έχουμε μέλλον μπροστά μας».
Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής:
«Αρκετές φορές η εκπομπή ξεκινούσε μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό είναι το μόνιμο παράπονο των φίλων της εκπομπής, αλλά ούτε σε αυτό μπορώ να κάνω κάτι. Δεν καθορίζω εγώ την ώρα προβολής. Με ενοχλεί και μάλιστα πολύ η ώρα μετάδοσης. Γιατί όταν ξημερώνει Δευτέρα και μεταδίδεις τους “Πρωταγωνιστές” 12 με 01:30, ουσιαστικά απευθύνεσαι στους φανατικούς, που θα κάνουν τ΄αδύνατα δυνατά να τη δουν, και σε κάποιους αργόσχολους που λαγοκοιμούνται με ανοιχτή την τηλεόραση».
Τα παράπονα αυτά όπως λέει, θα έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι ώστε να τα συζητά με το κανάλι, τονίζοντας πως «πρέπει ν΄αλλάξουν ρότα τα κανάλια. Και ειδικά τώρα πια που δεν υπάρχουν οι μεγάλες παραγωγές και τα καλά σίριαλ, πρέπει ν΄αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους».
Η αλήθεια είναι πως οι «Πρωταγωνιστές» θεωρούνται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά του MEGA. Είναι μια ποιοτική ενημερωτική εκπομπή που απευθύνεται σχεδόν σ΄ όλη την οικογένεια και καλό θα ΄ταν οι ιθύνοντες του σταθμού να την πάνε πιο νωρίς! Διότι χάνεις ένα μεγάλο δυναμικό κοινό όταν κάνεις τους Πρωταγωνιστές... μεταμεσονύχτιους!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...