Από μικρή στα... βάσανα η Σούρι Κρουζ! Σε ποιον 'σήκωσε' το μεσαίο δάχτυλο; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Από μικρή στα... βάσανα η Σούρι Κρουζ! Σε ποιον 'σήκωσε' το μεσαίο δάχτυλο;


Το δικό της μήνυμα στους παπαράτσι έδωσε η Σούρι Κρουζ υψώνοντας προς το μέρος τους το μεσαίο δάχτυλό της (στην γνωστή κίνηση) καθώς έφευγε από το μάθημα ενόργανης της στο Μανχάταν μαζί με την μητέρα της, Κέιτι Χολμς.
Αυτή είναι η είδηση -και η εικόνα- που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Κάνοντας πολλούς να μιλούν για την ελλειπή διαπαιδαγώγηση που έχει δώσει η Κέιτι στην 7χρονη κόρη της.
Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η εικόνα δεν λέει την αλήθεια. Σύμφωνα με τον Perez Hilton η μικρή απλά έπαιζε με μια τούφα από τα μαλλιά της, την οποία έστριβε ανάμεσα στα δυο δάχτυλά της. Κάτι που, αν προσέξετε την εικόνα, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό.
Όλα αυτά μερικές μέρες αφού κυκλοφόρησε το βίντεο ενός παπαράτσι ο οποίος, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή της Σούρι, άρχισε να την αποκαλεί «κακομαθημένο» και «μια μικρή σκύλα».
Μάλιστα ήταν τόσο προσβλητικός που γύρισε ένας συνάδελφός του και του είπε να το σταματήσει «Άν ήσουν πατέρας, θα καταλάβαινες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...