Αλλάζουν τα πρόσωπα στα «Κλεμμένα όνειρα» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αλλάζουν τα πρόσωπα στα «Κλεμμένα όνειρα»


Αλλαγές στα πρόσωπα θα δούμε στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω του πια, μετά από δυο σεζόν, το ρόλο του Δημήτρη Μαλτέζου, ενώ από το κανάλι αναζητείται ήδη ο διάδοχος με επικρατέστερο τον Παναγιώτη Μπουγιούρη!
Παρ' όλα αυτά ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει κάνει γυρίσματα για αρκετά επεισόδια που θα δούμε τη νέα σεζόν.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Χρήστος Πλαϊνης και η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου ενδέχεται να είναι τρία ακόμα πρόσωπα που θα αντικατασταθούν όπως και τρεις φοιτητές που τους υποδύονται η βασιλική Αγγελή, η Νάσπα Βραχάτη και ο Μάνος Ιωάννου.
Τέλος, η Βάσω Λασκαράκη θα αποχωρήσει από τη σειρά, έχει μία σπάνια αρρώστια για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν και πεθαίνει!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...