Η Αστυνομία σκότωσε δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η Αστυνομία σκότωσε δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων



Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αστυνομία μετά από συμπλοκή της, όπου ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και έπεσαν νεκροί δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις.
Το περιστατικό συνέβη στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τα δύο άτομα που έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες είχαν συμμετάσχει στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο πριν από περίπου ένα μήνα στο Δίστομο.
Σημειώνουμε ότι οι άνδρες του Κέντρου Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, βρίσκονταν επί ποδός από το πρωί της Τρίτης, όταν μία από τις θερμικές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στη περιοχή εντόπισε κινήσεις στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.
Πολύ πιθανό είναι να έχουν εντοπιστεί κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων γι' αυτό το λόγο άλλωστε ξεκίνησε εκτεταμένη επιχείρηση των αρχών στην περιοχή, οι οποίες απέκλεισαν σε δύο ζώνες το σημείο, διεξάγοντας λεπτομερείς ελέγχους.
Μετά από 12 περίπου ώρες ερευνών, και χωρίς να έχει βρεθεί το παραμικρό, καθώς κατά πάσα πιθανότητα οι δραπέτες με επικεφαλής τον 36χρονο Μάριο Κόλα κατάφεραν, είτε πως οι ενδείξεις από την ειδική θερμική κάμερα δεν αφορούσαν τους συγκεκριμένους φυγάδες.
Οι έρευνες στην ορεινή Ναυπακτία συνεχίζονται τη στιγμή που οι αστυνομικοί αναφέρουν πως οι δραπέτες δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και πιθανότατα οι κακοποιοί είναι εγκλωβισμένοι σε δύσβατο σημείο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...