Ηλ. Ξηρακιάς: Υπερασπιστήκαμε πλήρως το δημόσιο συμφέρον ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ηλ. Ξηρακιάς: Υπερασπιστήκαμε πλήρως το δημόσιο συμφέρον

Απαντώντας σε σημερινή γραπτή δήλωση της Υφυπουργού Υγείας κ. Ζέττας Μακρή με την οποία προαναγγέλλει προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για το θέμα αναβάθμισης των εφαρμογών του πληροφοριακού συστήματος του Δήμου Βόλου και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών, Ηλ. Ξηρακιάς, επισημαίνει τα εξής:
«Λυπάμαι για το ύφος της δήλωσης της κας Υφυπουργού. Δυστυχώς η πολιτική μικροψυχία δεν επέτρεψε στην κ. Μακρή να αναγνωρίσει ότι όχι απλώς δεν υπήρξε η οποιαδήποτε σκιά στην ανάθεση του έργου, αλλά αντίθετα υπερασπιστήκαμε πλήρως το δημόσιο συμφέρον ακολουθώντας διαδικασίες διαφάνειας πολύ πέραν αυτών που προβλέπει η νομοθεσία, επιτυγχάνοντας τη μείωση της σχετικής δαπάνης για το Δήμο Βόλου κατά παραπάνω από 2/3 σε σχέση με το παρελθόν. Επιμένω, λοιπόν στον τίτλο της απάντησης που έδωσα στο Δημοτικό Συμβούλιο «Αντί επαίνου …ψόγος.
Ας προσπαθήσει και η κ. Μακρή να μειώσει τις δαπάνες της υγειονομικής περίθαλψης, που έχουν «γονατίσει» τα ασφαλιστικά ταμεία και το Δημόσιο. Δεν είναι πια στην αντιπολίτευση. Ας μη δηλητηριάζουμε την κοινή γνώμη με ανύπαρκτα σκάνδαλα Δεν κερδίζεται έτσι η μάχη, για τη χαμένη αξιοπιστία των πολιτικού συστήματος, ούτε αντιμετωπίζονται έτσι τα «πολιτικά μορφώματα» που αναπτύσσονται σ’ αυτό το κλίμα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...