Πανικός στον Alpha με τα συμβόλαια! Ποιοι έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και για ποιους το ΜΕΛΛΟΝ είναι ΑΒΕΒΑΙΟ; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πανικός στον Alpha με τα συμβόλαια! Ποιοι έχουν ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ και για ποιους το ΜΕΛΛΟΝ είναι ΑΒΕΒΑΙΟ;



Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική τηλεόραση, μιας και είναι πολλά τα λαμπερά ονόματα του χώρου που βρίσκονται χωρίς συμβόλαιο στα χέρια τους.
Η σεζόν έφτασε στο τέλος της, στο τέλος τους έφτασαν και τα πολυσυζητημένα συμβόλαια γνωστών παρουσιαστών και παρουσιαστριών και τώρα όλοι αδημονούν για το πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα κληθούν από την διοίκηση του καναλιού τους για να ανανεώσουν.
Βλέπετε, οι εποχές που τα κανάλια έτρεχαν πίσω από τα λαμπερά ονόματα και τους έταζαν τον... ουρανό με τ ΄άστρα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η κρίση έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παππούτσι και στους τηλε-ανθρώπους, αλλά και στους σταρς!
Στο ίδιο ακριβώς τέμπο βρίσκεται και ο Alpha, όπου μέχρι πρότινος παντώς τύπου συζητήσεις και διαπραγματεύσεις συμβολαίων είχαν παγώσει και τώρα την τελευταία εβδομάδα άρχισε κάπως η όλη υπόθεση να κινείται και να πέφτουν οι πρώτες υπογραφές.
Απο τους πρώτους ,λοιπόν, που ανανέωσαν την συνεργασία τους με το κανάλι είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά και η παρέα των "Δέστε τους", δηλαδή, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου.
Οχι, τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και η Ναταλία Γερμανού ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια με το κανάλι και για του χρόνου και για την σεζόν 2013-2014.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...