Πασίγνωστος ηθοποιός κατά δημοσιογράφου: ''Θα σου πηδ... ότι έχεις και δεν έχεις''! - Έκλεισε ο λογαριασμός του στο Twitter! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πασίγνωστος ηθοποιός κατά δημοσιογράφου: ''Θα σου πηδ... ότι έχεις και δεν έχεις''! - Έκλεισε ο λογαριασμός του στο Twitter!



"Θα σε βρω μικρή, τοξική αδερ... και θα σου πηδ... ό,τι έχεις και δεν έχεις. Θα πάρω το πόδι μου και θα το βάλω στον κώ... σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σου αρέσει πάρα πολύ..", έγραψε στο Twitter ο Alec Baldwin για τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail», George Stark, ο οποίος είχε γράψει ότι η γυναίκα του ηθοποιού μιλούσε στο Twitter κατά την διάρκεια της κηδείας του James Gandolfini.
Μετά τα παραπάνω tweets, ο λογαριασμός του ηθοποιού έκλεισε, ενώ θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στην gay κοινότητα της Αμερικής που τον χαρακτήρισε ομοφοβικό.
Ο Alec Baldwin απολογήθηκε στη συνέχεια για τα όσα έγραψε και ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρθηκε γενικά στις σεξουαλικές προτιμήσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...