Ο Έλληνας που τρέλανε τη Rihanna! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Ο Έλληνας που τρέλανε τη Rihanna! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ!Πήγε στη συναυλία της και έφερε τον κόσμο άνω κάτω για να πάρει αυτόγραφο από την αγαπημένη του τραγουδίστρια. Ο λόγος για έναν Έλληνα που ανάγκασε τη Ριάνα να κινήσει γη και ουρανό για να συναντηθούν από κοντά...
Δεν είναι απλά ένας θαυμαστής, είναι ίσως ο πιο φανατικός θαυμαστής της Ριάνα και γι' αυτό δεν διστάζει να ακολουθεί την αγαπημένη του σταρ ακόμα και σε άλλες χώρες. Ο λόγος για τον Ηλία, ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει εισιτήρια και να φύγει για Άμστερνταμ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία της Ριάνα στα πλαίσια του «Diamonds World Tour». Ο νεαρός Έλληνας ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της διάσημης ποπ σταρ στο λογαριασμό του στο Instagram, κάτι που έκανε την ίδια τη Ριάνα αλλά και τους συνεργάτες της να τον ακολουθήσουν για να παρακολουθούν τα όσα βάζει.
Πριν από μερικές μέρες ο Ηλίας, που βρέθηκε όπως προαναφέραμε στο Άμστερνταμ, ανέβασε φωτογραφίες έξω από το στάδιο και ο ενθουσιασμός του που θα παρακολουθούσε τη συναυλία δεν περιγραφόταν. Ο ίδιος δήλωνε εκστασιασμένος που σε λίγη ώρα θα έβλεπε από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια να τα δίνει όλα επί σκηνής. Μετά το τέλος της συναυλίας ο Ηλίας μαζί με μια φίλη του κατευθύνθηκαν προς τα παρασκήνια σε μια προσπάθεια να δουν από κοντά τη Ριάνα. Όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο ήταν αρκετά δύσκολο και οι δυο τους απομακρύνθηκαν από τους δεκάδες σωματοφύλακές της, όπως και πολλοί άλλοι θαυμαστές της τραγουδίστριας. Ο Ηλίας απογοητευμένος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram όπου έγραφε: «Είμαι πολύ λυπημένος που έχασα την ευκαιρία να συναντήσω την αγαπημένη μου μετά από τόσα χρόνια αναμονής και αναμονής γι' αυτή τη νύχτα. Ελπίζω να ξέρει πως ήμουν εδώ».
Αμέσως τα σχόλια συμπαράστασης που ακολούθησαν ήταν δεκάδες, αλλά εκείνο που εντυπωσίασε ήταν η απάντηση της κολλητής της Ριάνα, της Μελίσα, που του έγραψε: «Πού είσαι; Να στείλω έναν σωματοφύλακα να σε πάρει», αλλά και της τραγουδίστριας που του απάντησε: «Μη φύγεις, θέλω να σε δω». Μπορεί η Ριάνα να του έγραψε έτσι, αλλά οι σωματοφύλακες δεν το γνώριζαν κι έτσι συνέχιζαν να τον διώχνουν και εκείνος συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και να εξηγεί πού ακριβώς βρισκόταν. Η Μελίσα του απάντησε ξανά: «Έρχεται ο Μπεν να σε πάρει», όπου Μπεν βλέπε ο προσωπικός σωματοφύλακας της Ριάνα. Το όνειρο του Ηλία έγινε πραγματικότητα! Συνάντησε τελικά από κοντά τη Ριάνα και έβγαλε μαζί της φωτογραφίες, ενώ πήρε και αυτόγραφο. Άραγε, ποια Ελληνίδα wanna be σταρ θα το έκανε αυτό;0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...