Αδημοσίευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Michael Jackson με παιδιά και η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κατάθεση του γιου του! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Αδημοσίευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Michael Jackson με παιδιά και η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κατάθεση του γιου του!Ο μεγάλος γιος του Michael Jackson, Prince, ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας του βασιλιά της pop που κατέθεσε για τον θάνατό του. Μαζί με την κατάθεσή του δόθηκαν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές του Michael και των τριών παιδιών στο σπίτι.
"Λυπάμαι παιδιά, ο μπαμπάς πέθανε." Με τη φράση αυτή ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray ενημέρωσε τα παιδιά του πως είχαν μόλις χάσει τον πατέρα τους, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Prince Jackson στη δίκη για το θάνατο του πατέρα του.
Ο Prince διηγήθηκε μάλιστα πόσο πολύ τους φρόντιζε και πόσο αφοσιωμένος πατέρας ήταν ο Michael, που άφησε την τελευταία του πνοή το 2009. Μόλις έμαθαν για τον θάνατό του, ξέσπασαν σε κλάμματα ενώ πιο βαριά απ' όλους το πήρε η αδερφή του Paris.
O Prince θυμόταν να κάθεται στο σαλόνι της έπαυλης του Holmby Hills όταν η καρδιά του πατέρα του σταμάτησε, στις 25 Ιουνίου του 2009. Άκουσε φωνές και ο Murray του ζήτησε να ανέβει πάνω, όπου είδε τον Michael Jackson να κρέμεται ο μισός έξω από το κρεβάτι και ο γιατρός να επιχειρεί ανάνηψη.
Αυτό που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της κατάθεσης, είναι ότι ο Michael Jackson είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν κι ότι δεχόταν απίστευτες πιέσεις από την εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει τις τελευταίες του συναυλίες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...