Απίστευτο ντοκουμέντο: Η άγνωστη σχέση κι ο παρ’ ολίγον γάμος της Ελένης! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Απίστευτο ντοκουμέντο: Η άγνωστη σχέση κι ο παρ’ ολίγον γάμος της Ελένης!Η Ελένη μιλάει για το γάμο που δεν έκανε ποτέ. Να που τελικά δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τη ζωή της της Ελένης Μενεγάκη, όσο και αν πιστεύουμε το αντίθετο.
Σύμφωνα με το joytv.gr που δημοσίευσε τη αποκλειστική είδηση, η Ελένη το 1995 λίγο πριν παρουσιάσει το πρωινό καφέ, έδωσε μια συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό του "Ελεύθερου Τύπου" όπου μεταξύ άλλων μιλούσε για τη σχέση της με το γιατρό Δημήτρη Βίκο και μάλιστα ανακοίνωσε και τις λεπτομέρειες των αρραβώνων τους και του επικειμένου γάμου τους.
Φυσικά ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ και η Ελένη λίγο καιρό μετά είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.Ας δούμε τι έλεγε 18 χρόνια πριν η διασημότερη σήμερα παρουσιάστρια. Το joytv.gr ανακάλυψε την παλιά συνέντευξη και αναδημοσιεύει τα σημαντικότερα αποσπάσματα:
• Είμαι πολύ εγωίστρια, με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγνώμη. Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει;
• Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ. Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει. Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες.
• Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας. Μετά όμως κατάλαβα ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του, οπότε γιατί να μην το πω; Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά.
• Ζηλεύω φυσιολογικά αλλά πιο πολλές φορές για πλάκα. Πιο πολύ ζηλεύω εγώ, από ότι ο Δημήτρης.
• Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη, θέλουμε να κάνουμε διακοπές και μετά να πάμε στο καινούργιο σπίτι μας στη Βάρκιζα. Πάντως θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας.
• Στα γενέθλια μας τον Οκτώβριο (είμαστε και οι δυο Σκορπιοί ) ανταλλάξαμε βέρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω ανοιχτό γάμο. Και σε αυτό συμφωνεί και ο Δημήτρης. Πιστεύω ότι είναι μια προσωπική στιγμή και δεν θα ήθελα να γίνει κοσμικό γεγονός.
Ο Δημήτρης Βήχος έλεγε τότε για την Ελένη: • Η Ελένη είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Θέλει να τρως όλο σου το φαγητό αλλιώς στεναχωριέται. Για αυτό και εγώ κοντά της πήρα πολλά κιλά.
• Δεν βγαίνουμε έξω συχνά, δεν ξενυχτάμε. Μας αρέσει να καθόμαστε οι δυο μας σπίτι. Αμέσως ένιωσα ευπρόσδεκτος από τους φίλους της Ελένης και σε αυτό οφείλεται ο τρόπος που με παρουσίασε.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...