Τελευταίο «αντίο» για τους αγγέλους! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τελευταίο «αντίο» για τους αγγέλους!



Τους αγγέλους που «χάθηκαν» στο τροχαίο δυστύχημα το Σαββάτου θα αποχαιρετησουν σήμερα γονείς, συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια του βόλεϊ. Σήμερα έγιναν οι κηδείες των τριών κοριτσιών και της μητέρας οδηγού, ενώ το τέταρτο κορίτσι θα κηδευτεί στην Αλβανία. Στη 1 μ.μ. στον Αγ. Στέφανο έγινε η κηδεία της Κατερίνας Παρίση. Στις 4.30 μ.μ. από το νεκροταφείο του Αμαρουσίου ξεκίνησε η κηδεία της Μαίρης Ειρήνης (Μερίνης) Σταυρουλάκη και της μητέρας της Νανάς Σταυρουλάκη που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Στις 5.30 μ.μ. από το νεκροταφείο της Ανοίξεως θα γίνει η κηδεία της Αθανασίας (Σίας) Καραστεργίου, με τους γονείς να δέχονται το δεύτερο χτύπημα της μοίρας, αφού σε άλλο τροχαίο έχασαν και ένα αγόρι 2,5 ετών.

Μυστήριο με την οδηγό
Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της αστυνομίας συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία για τα αίτια του πρωτοφανούς τροχαίου. Οι πληροφορίες λένε πως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκύπτει πως η μητέρα δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Αυτό ενισχύει την εκτίμηση πως η άτυχη μητέρα οδηγός αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας χάνοντας της αισθήσεις της και γι' αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος πριν το μικρό Κia Picanto χτυπήσει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στον τοίχο του σπιτιού στην οδό Τραπεζούντος 39, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των πέντε γυναικών.

Δωρεά της ΕΣΑΠ
Στις κηδείες των θυμάτων αναμένεται να βρεθούν παράγοντες πολλών συλλόγων αλλά και βολεϊμπολίστριες που ήταν συμπαίκτριες ή αντίπαλες. Εκατοντάδες είναι τα συλλυπητήρια τηλεγραφήματα που φτάνουν στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στον σύλλογο του ΑΟ Αγ. Στεφάνου, ενώ η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως αντί στεφάνων έκανε συμβολική δωρεά στα «Παιδικά Xωριά SOS».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...