Διασωληνωμένος ο 18χρονος που τραυματίστηκε από σύγκρουση τζετ σκι ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Διασωληνωμένος ο 18χρονος που τραυματίστηκε από σύγκρουση τζετ σκι



Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες, στη Σταλίδα του δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με το τζετ σκι το οποίο χειριζόταν ο ανήλικος αδελφός του.
Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα του γίνει νέα αξονική τομογραφγα και οι γιατροί θα αποφασίσουν για τον αν θα μπουν στη διαδικασία να τον «ξυπνήσουν» ή αν θα χρειαστεί να περιμένουν.
Οι διακοπές αποδείχθηκαν εφιάλτης για την οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που κάνουν τις διακοπές τους στη Σταλίδα μετά την απόφαση του 57χρονου πατέρα, να νοικιάσει τα τζετ σκι. Χθες το απόγευμα και ενώ το «παιχνίδι» στη θάλασσα βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά τα δύο παιδιά έπεσαν στη θάλασσα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, και ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και από εκεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.
Ο ανήλικος αδελφός του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη σοκ, όπως και οι γονείς του.
Το απόγευμα της Κυριακής οι γονείς του 18χρονου μαζί με τον ανήλικο αδελφό του, πήγαν στο Βενιζέλειο και ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...