Βόλος: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πληρώνονται οι σχολικοί τροχονόμοι ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Βόλος: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πληρώνονται οι σχολικοί τροχονόμοι



Θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Βόλου από το Σεπτέμβριο του 2012 έως και το Δεκέμβριο του 2012, μετά και από την σημερινή ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., που αποδέχθηκε το κονδύλι ύψους 39.800 ευρώ,που εκταμιεύτηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών, την περασμένη Παρασκευή, για τους σχολικούς τροχονόμους των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.
Πρόκειται για 66 σχολικούς τροχονόμους που απασχολούνται σε 29 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, για τους μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο, ο κάθε σχολικός τροχονόμος θα λάβει συνολικά 604 ευρώ, τα οποία επιμερίζονται ως εξής: 132 ευρώ για τον μήνα Σεπτέμβριο, 176 ευρώ για το μήνα Οκτώβριο, αντίστοιχα 176 ευρώ για τον μήνα Νοέμβριο και 120 ευρώ για τον Δεκέμβριο».
Μετά την έγκριση της απόφασης από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ακολουθηθεί η πεπατημένη. Οι καταστάσεις θα αποσταλούν για έγκριση στον επίτροπο και στη συνέχεια στις Σχολικές Επιτροπές οι οποίες θα καταβάλλουν και τα χρήματα στους σχολικούς τροχονόμους, με την κ. Μπαρτζιώκα να εκτιμά ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι σχολικοί τροχονόμοι θα έχουν πληρωθεί.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...