Κάτια Νικολαΐδου: "Μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου για έξι μήνες και θα πρέπει να φορέσω περούκα!" ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Κάτια Νικολαΐδου: "Μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου για έξι μήνες και θα πρέπει να φορέσω περούκα!"



Καλεσμένη στο "Πρωινό mou" ήταν σήμερα η Κάτια Νικολαΐδου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτό για τον καρκίνο: "Εκτιμάω κάθε μέρα που ξυπνάω. Δίνω ουσία σε πράγματα που δεν έβλεπα πριν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με απλά πράγματα. Δεν μ' αρέσει να κρατάω κακίες." Και προσθέτει: "όταν το έμαθα δε φοβήθηκα. Είπα δεν πεθαίνω από αυτό. Όταν μου είπαν ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά για έξι μήνες, έβαλα τα κλάματα. Λέω πρέπει να δουλέψω. Μου λένε ...περούκες"!
Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα ήταν οι γονείς, ο αδερφός και οι φίλοι της. Και δεν δίστασε να πει πώς οι δημοσιογράφοι το πρώτο καιρό την κηνυγούσαν για μια δήλωση: "Ήταν ένα πράγμα τραγικό"!
Η Κάτια αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας της με θάρρος και αξιοπρέπεια και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβήμα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...