Το Wii mini στην Ευρώπη ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το Wii mini στην Ευρώπη



Η Nintendo ανακοίνωσε τη διάθεση της Wii mini έκδοσης για το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της που ανήκει στην προηγούμενη γενιά, μετά την αρχική διάθεση στην αγορά του Καναδά και σε αυτήν της Ευρώπης.
Το σύστημα έρχεται στη μικρότερη εκδοχή του στα καταστήματα στις 15 Μαρτίου, προσφέροντας μοναδική ευκαιρία απόκτησής του σε όσους δεν το έχουν ήδη προμηθευτεί. Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύεται το γεγονός της ύπαρξης άνω των 1200 games που έχουν τοποθετηθεί ήδη στα ράφια των καταστημάτων για το Wii.
Το Wii mini είναι μικρότερο σε μέγεθος από το αρχικό Wii και κυκλοφορεί σε μαύρο matte χρώμα με κόκκινο περίγραμμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα κόκκινο χειριστήριο Wii Remote plus και ένα κόκκινο χειριστήριο Nunchuk, ενώ είναι παράλληλα συμβατό με όλα τα ασύρματα αξεσουάρ του Wii και όσα χρησιμοποιούσαν σύνδεση USB. Τιμή λιανικής στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι διαθέσιμη, ωστόσο η επίσημη αντιπροσωπεία (Nortec) το έχει ανεβάσει ήδη στο site της σε αυτήν των 110€. Ταυτόχρονα, η Nintendo εμπλουτίζει τη σειρά Nintendo Selects, προσφέροντας ουσιαστικά παραγωγές του Wii σε μειωμένη τιμή. Οι νέοι τίτλοι είναι οι εξής: Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis και Super Paper Mario.
Στη σειρά αυτή ανήκουν ήδη τα Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Mario Strikers Charged, Wii Sports, Animal Crossing: Let’s Go to the City και WarioWare: Smooth Moves.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...