Το σημερινό «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Το σημερινό «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής



Άρης και ΠΑΟΚ αναμετρώνται απόψε σε ένα καθοριστικό Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θέλουν το «τρίποντο» εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.
Οι τρεις βαθμοί θα δώσουν ανάσα στη μάχη που δίνουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ σε περίπτωση ήττα ενδέχεται να βρεθούν στη γραμμή του υποβιβασμού.
Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να «πιάσει» τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, θα αυξήσει την γκρίνια, αφού έχουν προηγηθεί τρία άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Νωρίτερα, στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απέναντι στον Ατρόμητο να διευρύνει το αήττητο σερί και με αυτό τον τρόπο να κλείσει επιτυχημένα η θητεία του Αντώνη Νικοπολίδη ως υπηρεσιακού τεχνικού στην ομάδα.
Στον αντίποδα, οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ανέβουν ψυχολογικά.
Υπάρχουν και δύο ματς μεταξύ ομάδων που μάχονται για τη σωτηρία. Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κέρκυρα και αν νικήσει, ησυχάζει οριστικά. Οι «Φαίακες», πάλι, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν, διαφορετικά μπαίνουν σε περιπέτειες...
Στη Βέροια, τέλος, η τοπική ομάδα παίζει με τον Πανθρακικό. Και εδώ το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια και των δύο ομάδων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...