Χαλάει η μεταγραφή του Βύντρα στον Ολυμπιακό ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Χαλάει η μεταγραφή του Βύντρα στον Ολυμπιακό



Τα… ερυθρόλευκα μπορούν να περιμένουν για τον Λουκά Βύντρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o διεθνής αμυντικός πετάει για την Ισπανία γιατί σε ομάδα της χώρας αυτής θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ποια είναι αυτή η ομάδα; Η Λεβάντε!
Από χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι για τον Βύντρα έχει εκφράσει ενδιαφέρον και μια ισπανική ομάδα, παράλληλα με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή από τους ερυθρόλευκους δεν έκλεισε χθες και με τις σχετικές ανακοινώσεις με τους υπευθύνους να μετατίθενται -εάν θα γίνονταν- σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, αντιλαμβανόμενος το κλίμα των τελευταίων ωρών αποφάσισε να ξενιτευτεί και να ταξιδέψει για την Ισπανία για την Λεβάντε.
Με την ισπανική ομάδα ο Βύντρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο, με αποδοχές που δεν έχουν γίνει γνωστές. Εκεί θα συναντήσει τον Καράμπελα ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Λεβάντε.
Ο Βύντρα δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια για το Europa League καθώς έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό και βάσει των κανονισμών της UEFA δεν έχει δικαίωμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...