Ενιάμεσος σταθμός σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά από Αλβανία προς Ευρώπη τελικά η Ν. Αγχίαλος ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ενιάμεσος σταθμός σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά από Αλβανία προς Ευρώπη τελικά η Ν. ΑγχίαλοςΕξαρθρώθηκε τελικώς, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η εγκληματική οργάνωση εμπόρων ναρκωτικών, η οποία ως σπείρα διακινούσε, με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία σε ευρωπαϊκές χώρες, μέσω της Ελλάδας.
Σταθμοί μεταφόρτωσης, εάν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι, μία αποθήκη στη Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας και αντίστοιχος χώρος στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας, τους οποίους εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ., μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και της Ο.Π.Κ.Ε Βόλου, προχωρώντας μάλιστα στις συλλήψεις έξι μελών της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, τρεις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 22, 25, 30 και 18 ετών αντίστοιχα και δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 58 ετών.
Μετά από πολύμηνες έρευνες εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που έκανε εισαγωγή στη χώρα μας από την Αλβανία, μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, τις οποίες στην συνέχεια διακινούσε με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Τις τελευταίες ημέρες είχαν παραλάβει φορτία κάνναβης από την Κόρινθο και τον Βόλο, με σκοπό να τα μεταφέρουν στην Ολλανδία. Τα μέλη όμως της σπείρας εντοπίσθηκαν κατά την παραλαβή του φορτίου κάνναβης και με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν συνολικά:
- ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους -422- κιλών και -454- γραμμ.
- Τρία (3) ΙΧΕ αυτοκίνητα
- Το χρηματικό ποσό των -2.900- ευρώ
- Οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ:e-volos

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...