Μια ελληνική ευρεσιτεχνία ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μια ελληνική ευρεσιτεχνία



Μια ελληνική καινοτομία, σε μια εποχή κρίσης είναι ένα αξιοσημείωτο νέο. Με αφορμή τις μνήμες των παιδικών χρόνων, όπου το αγνό πράσινο σαπούνι αρκούσε για να λάμπει...
...το σπίτι και η οικογένεια, τρεις νέοι άνθρωποι με όραμα την καινοτομία και την αξιοποίηση της πολύτιμης γνώσης της παράδοσης , άρχισαν να αναζητούν στην πράξη το τι και το πώς. Η οικολογία τους βρήκε στα Πανεπιστήμια… Ένας χημικός, ένας οικονομολόγος και ένας μάρκετερ έδωσαν χρόνο και ενέργεια, ιδέες και έμπνευση και μπόλικη υπομονή με την ελληνική γραφειοκρατία, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν βιολογικό ελαιόλαδο για να αναπτύξουν μια αμιγώς ελληνική σειρά καθαριστικών.
Το Σεπτέμβριο του 2010 ιδρύθηκε η εταιρεία με την ονομασία Vivid & Health, η οποία παράγει τα καθαριστικά Olive Green: μια «πράσινη» σειρά φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα Olive Green περιέχουν βιοδιασπώμενα συστατικά, τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον καθώς και υποαλλεργικά αρώματα σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία pet.
Δεν περιέχουν καυστικά συστατικά γι’ αυτό και δεν έχουν καμία επισήμανση επικινδυνότητας στην συσκευασία τους. Σήμερα η σειρά αυτή προϊόντων, που προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, είναι τοποθετημένη τόσο σε αλυσίδες λιανικής όσο και σε εξειδικευμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, παντοπωλεία και ντελικατέσεν, ενώ η εταιρεία έχει και εξαγωγικό προσανατολισμό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...