Η dominoart (Τζίνα Αχτύπη) δημιουργος χειροποίητων κοσμημάτων απο κουταλια και αξεσουάρ παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση από τις 21 έως τις 23 Δεκεμβρίου, στο Ωδείου Φουντούλην Πολυχώρο Τέχνης , Αντωνοπούλου 17.
Ένα Χριστουγεννιάτικο, γεμάτο Φως, εορταστικό BAZAAR Τέχνης με κοσμήματα, δώρα, αξεσουάρ και δημιουργίες διακόσμησης, και μας καλει να δούμε από κοντά τις υπέροχες και πρωτότυπες δημιουργίες της .
Η Τζίνα Αχτύπη ζει και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα .
Ξεκίνησε την κατασκευή κοσμημάτων σαν χόμπι από πολύ μικρή ηλικία, αργότερα έλαβε γνώσεις σε υλικά και τεχνοτροπίες δημιουργώντας διαφορές κατασκευές πάντα με το πνεύμα τις ανακύκλωσης .
Εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί χειροποίητο κόσμημα με τη τεχνική Upcycling κυρίως από κουτάλια και πιρούνια ,εμπνέετε από την καθημερινότητα και το πάθος ,όπου μέσα στο εργαστήριο με γεννήματα ψυχής και κόπου των χεριών δημιουργεί με συναίσθημα.
Παράλληλα έχει διδάξει διαφορές κατασκευές , καθώς και έχει κατασκευάσει κοσμήματα για καλλιτεχνικά δρώμενα.
Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις και έχει γράψει σε ιστοσελίδες ιδέες για κατασκευές συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την ανακύκλωση και το περιβάλλον και κάθε μορφής κοινωνικής προσπάθειας , για τον άνθρωπο, τη τέχνη και το πολιτισμό.










285.png)














0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου