Εξαρθρώθηκε σπείρα παραχαρακτών στη Λάρισα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα παραχαρακτών στη Λάρισα



Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται σπείρα παραχαρακτών, η οποία εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.
Την εγκληματική ομάδα αποτελούσαν ένας 47χρονος και ένας 64χρονος, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή ακόμα δυο ατόμων, ενός 74χρονου και ενός 43χρονου σε άλλα αδικήματα.
Η αφορμή για την αποκάλυψη της σπείρας, η οποία «ειδικευόταν» στην προμήθεια και την κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, δόθηκε με τη σύλληψη του 47χρονου,το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, που μαζί με τον 64χρονο συνεργό του -ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης- προέβησαν σε αγορά προϊόντος από κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ.
Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, παραχάραξης, πλαστογραφίας, των διακεκριμένων κλοπών και της παραβίασης της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και τελωνειακού κώδικα.
Στο πλαίσιο των ερευνών εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σπιτιών στη Λάρισα, στις οποίες εμπλέκεται ο 47χρονος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...