ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Άφησαν το ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ οδηγού στο δρόμο για ΠΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ των άλλων... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Άφησαν το ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ οδηγού στο δρόμο για ΠΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ των άλλων...

odigos


Η αστυνομία άφησε στη μέση του δρόμου το νεκρό σώμα ενός οδηγού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, προς ..συμμόρφωση των υπολοίπων οδηγών!

Ο 28χρονος Tao Lung, οδηγώντας την αξίας σχεδόν 94.000 ευρώ Jaguar F-Type, προσπάθησε να προσπεράσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο, όταν και έχασε τον έλεγχο και τη ζωή του.

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν σε κατοικημένη περιοχή με υπερβολική ταχύτητα, που σύμφωνα με την αστυνομία έφτανε τα 240 χιλιόμετρα. όταν ένα άλλο αμάξι βγαίνοντας από ένα σπίτι ανάγκασε τον Lung, να βγει εκτός δρόμου, αφού δεν πρόλαβε να αντιδράσει.


Όταν κατέφθασε η αστυνομία και για μια ολόκληρη ώρα, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και να καθαριστεί ο δρόμος, το άψυχο σώμα του 28χρονου, έμεινε ακάλυπτο σε κοινή θέα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, «Η αστυνομία άφησε το νεκρό σε κοινή θέα, θέλοντας να περάσουν το μήνυμα πως η ταχύτητα έχει κόστος».


Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στην αστυνομία για την υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυσσαν οι οδηγοί στον συγκεκριμένο δρόμο.


Στην Κίνα κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους περισσότερα από 220.000 άτομα σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, τα περισσότερα από κάθε χώρα του κόσμου.


Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες… 
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Άφησαν το ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ οδηγού στο δρόμο για ΠΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ των άλλων...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...