Κώστας Βαξεβάνης-Δωροθέα Μερκούρη: Το νέο καυτό ζευγάρι στην ελληνική showbiz ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Κώστας Βαξεβάνης-Δωροθέα Μερκούρη: Το νέο καυτό ζευγάρι στην ελληνική showbizΕρωτευμένος με την Δωροθέα Μερκούρη φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Βαξεβάνης.
Μαζί πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με το tvshow.gr οι δυο τους ενώ ήδη άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους....
Ο γνωστός δημοσιογράφος και το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός η οποία μάλιστα δείχνει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη, αναδημοσιεύοντας πολύ συχνά αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.
Να θυμίσουμε ότι η Δωροθέα Μερκούρη στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Ολλανδικής καταγωγής κομμωτή, Γουάρντ Σκρεγκεχόιρντ, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, ενώ ο Κώστας Βαξεβάνης υπήρξε για αρκετά χρόνια ζευγάρι με την Πόπη Τσαπανίδου.
Έκτοτε, κανένας από τους δυο δεν είχε δώσει λαβές για την προσωπική του ζωή και προσπαθούν, όσο μπορούν, να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...