Τρόμος στα Γιάννενα - Βρέθηκε δολοφονημένο ζευγάρι, μετά από διπλή ληστεία με χειροβομβίδα - Δραπέτης των Τρικάλων ο δράστης; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τρόμος στα Γιάννενα - Βρέθηκε δολοφονημένο ζευγάρι, μετά από διπλή ληστεία με χειροβομβίδα - Δραπέτης των Τρικάλων ο δράστης;



Δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι τους, βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι (72 και 73 ετών) περίπου στις 6 το πρωί, σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι φαίνεται να έχει ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου καθώς φέρει τραύματα σε κεφάλι και σώμα, ενώ στο σημείo σπεύδει ιατροδικαστής.

Θρίλερ δίχως τέλος
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άτυχο ζευγάρι τα ξημερώματα, λίγες ώρες μετά τη χθεσινή ληστεία στις 10 χθες το βράδυ, όταν ένας άνδρας εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα.
Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων είναι αλβανικής καταγωγής, μπήκε στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες. Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο. Οι πιο ψύχραιμοι, ο ιδιοκτήτης του καφενείου και τρεις άνδρες τον καταδίωξαν, εκείνος όμως απασφάλισε τη χειροβομβίδα, την πέταξε στο οδόστρωμα, έσκασε ο πυροκροτητής, ωστόσο η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και ο ληστής χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνμοντας πίσω του την τσάντα που είχε αρπάξει, αφού κράτησε το πορτοφόλι.
Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δράστης, στη συνέχεια εισέβαλε στο σπίτι μιας 63χρονης, την απείλησε, της πήρε όσα χρήματα είχε και της ζήτησε μια παραμάνα για να ασφαλίσει τη δεύτερη χειροβομβίδα που κρατούσε καθώς είχε αφαιρέσει την περόνη.
Το τροχαίο οδήγησε στο διπλό φονικό - Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο δράστης;
Λίγο αργότερα στο κέντρο των Ιωαννίνων, σημειώθηκε τροχαίο όταν άνδρας που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο. Ο οδηγός του κλεμμένου αγροτικού, μάρκας Nissan που προκάλεσε το τροχαίο, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή ενώ από τις περιγραφές φαίνεται πως πρόκειται για το ληστη με τις χειροβομβίδες.
Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως από το αυτοκίνητο βγήκε μόνο ένα άτομο.
Όπως διαπιστώθηκε το όχημα ήταν κλεμμένο και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη που δεν ήταν άλλος από τον ηλικιωμένο άνδρα από τα Κτίσματα, που λίγο αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος μαζί με τη σύζυγο του.
Η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου, ρωσικής προέλευσης σαν αυτές που έχουν χρησιμοποιήσει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Στα θύματα των ληστειών αλλά και στους αυτόπτες μάρτυρες η αστυνομία έχει δείξει τις φωτογραφίες των δραπετών ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.
Στην περιοχή διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...