Άναυδοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι του προπονητή ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Άναυδοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι του προπονητή



Έρευνα διενεργήθηκε στην οικία του προπονητή της εθνικής ομάδας κρίκετ ο οποίος συνελήφθη εχθές, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ΄εξακολούθηση.
Είχε προηγηθεί πρόσφατη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία ο 49χρονος συλληφθείς ενεργούσε κατ΄επανάληψη ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής, με 17χρονο ανήλικο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.
Ακολούθησε λοιπόν μεθοδική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο...
της οποίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στην οικία του δράστη, στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,
• βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
• ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,
• τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής
• ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και
• πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.
Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...