Έκαναν ένεση σε λάθος ασθενή και κινδύνευσε να πεθάνει ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Έκαναν ένεση σε λάθος ασθενή και κινδύνευσε να πεθάνει



Ένεση που προοριζόταν για έναν οξύθυμο ασθενή, έγινε σε άνδρα που αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο, με επακόλουθο ο τελευταίος να κινδυνεύσει.
Για υγρό που είχε μαζέψει στο γόνατο πήγε ένας άνδρας στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο κατέληξε να δει τον...χάρο με τα μάτια του από μια ένεση που του έγινε και η οποία προοριζόταν για άλλον ασθενή.
Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες στα εξωτερικά ιατρεία. Ο άνδρας με το πρόβλημα στο πόδι περίμενε να εξεταστεί, όταν στο νοσοκομείο έφτασε ένας Αλβανός κρατούμενος από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου.
Ο τελευταίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε τους πάντες, με τον γιατρό να δίνει εντολή να του γίνει ηρεμιστική ένεση. Η νοσοκόμα όμως έκανε λάθος και την έκανε στον άνδρα με το υγρό στο γόνατο, με επακόλουθο η πίεση του να πέσει πολύ χαμηλά και να κινδυνεύει.
Ευτυχώς, μετά από αρκετή ώρα ο άνδρας επανήλθε, η νοσοκόμα ζήτησε συγγνώμη και εκεί τέλειωσαν όλα.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, παρόμοια λάθη γίνονται πλέον πολύ συχνά, αφού νοσηλευτές και γιατροί είναι ελάχιστοι και καλούνται να αντιμετωπίσουν δεκάδες περιστατικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...