Έλενα Παπαβασιλείου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Έλενα Παπαβασιλείου: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας!"Μετά το Dancing with the stars έχω εμμονή με την γυμναστική" εξομολογείται στο ΟΚ! η 33χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του δημοφιλούς show του ANT1.
"Στο παρελθόν δεν ήμουν ποτέ έτσι. Αλλά με τη γυμναστική έχει πια περισσότερα ενέργεια, ευεξία και νιώθω πιο δυνατή" συμπληρώνει η Έλενα Παπαβασιλείου που έχει καταλήξει ότι το ποδήλατο, η μέθοδος γυμναστικής TRX και οι ασκήσεις yoga είναι αυτά προτιμάει για να διατηρεί τη σιλουέτα της.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντυησε τη ραδιοφωνική παραγωγό να κάνει βόλτες με το ποδήλατό της στη γειτονιά της στο κέντρο της Αθήνας.
Η ίδια δηλώνει: "Το ποδήλατο είναι ο νέος μου έρωτας. Το πήρα φέτος και από το φθινόπωρο, όποτε έχει καλό καιρό, το χρησιμοποιώ, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Η αλήθεια είναι ότι μικρή, ειδικά στις διακοπές, ήμουν μονίμως πάνω σε ένα ποδήλατο κι έκανα όλη μέρα βόλτες".
Η αγαπημένη της διαδρομή είναι Θησείο- Μοναστηράκι- Πλάκα, αλλά και οι δρόμοι γύρω από το Γκάζι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...