Η Ελληνίδα top model Λυδία Κυριακού σε ταινία του Σειρηνάκη! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Η Ελληνίδα top model Λυδία Κυριακού σε ταινία του Σειρηνάκη!Εδώ και καιρό άκουγα από διάφορες μυημένες παρέες της νύχτας ότι ο Σειρηνάκης έκλεισε μια πολύ γνωστή μοντέλα για τη νέα ταινία του. Ακουγόταν φήμες για κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Playmate , κατα το παρελθόν αλλά και για γνωστές φωτομοντέλες που το τελευταίο διάστημα είχαν μείνει εκτός ελέω κρίσης.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κορυφαίος Έλληνας πορνογράφος έπεισε το γνωστο μοντέλο Λυδία Κυριακού να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή της Sirina.
Η Λυδία είναι μόλις 19 ετών και στο παρελθόν έχει περπατήσει σε Catwalks στο Μιλάνο αλλά και στο Παρίσι. Σε ηλικία μόλις 16 ετών «κυνηγοί μοντέλων» την έκλεισαν σε πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι και το πρόσωπό της κοσμούσε ούκ ολίγες διαφημίσεις στη Γαλλία! Με την επιστροφή της στην Ελλάδα δέχτηκε να κάνει μια τρέλα. Να παίξει σε σκληρό Πορνό. Περισσότερα; Αύριο!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...