Για ποιο λόγο χώρισαν Μπουγιούρης - Πλάκα; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Για ποιο λόγο χώρισαν Μπουγιούρης - Πλάκα;



Σε δημοσίευμά του, το TV ΖΑΠΙΝΓΚ γράφει για τη σχέση του πρώην ζευγαριού, Παναγιώτη Μπουγιούρη και Πηνελόπης Πλάκα...
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ερωτεύτηκε παράφορα την Πηνελόπη Πλάκα και στον ένα χρόνο που ήταν μαζί, βρήκε στο πρόσωπό της την ιδανική σύντροφο -μάλιστα βγήκε και είπε δημοσίως πως είναι αυτή που ερωτεύτηκε πιο πολύ από όλες…
Αυτό από τη μια την γέμισε χαρά την Πηνελόπη,από την άλλη όμως την… βάρυνε πολύ και άρχισε να σκέφτεται ότι προχωράει λάθος. Μπορεί όντως να αγάπησε πολύ τον ηθοποιό, αλλά ήταν πολύ μικρή -μόλις 21 χρονών- για να το… πάει για σοβαρότερα, όπως φέρεται να ήθελε εκείνος.
Εκείνος βρίσκονταν την ιδανική γυναίκα, ήθελε και να μείνει μαζί της και να το πάνε για…γάμο και παιδιά κι εκείνη αισθάνθηκε πολύ μικρή για τέτοια βήματα. Για αυτό κι άρχισε να του το κουβεντιάζει πως αν δεν… άλλαζε πλεύση καλό θα ήταν να χωρίσουν.
Εκείνος επέμεινε, εκείνη έκανε μπρος πίσω και τελικά πήραν από κοινού την απόφαση να το… τελειώσουν. Ήθελε γάμο και παιδιά ο Παναγιώτης και η Πηνελόπη δεν ήθελε-για την ώρα τουλάχιστον.
Τα είπανε και τα συζητήσανε εκτενώς, χώρισαν τα… τσανάκια τους κι αποφάσισαν να… ψαχτούν αλλού, παραμένοντας αληθινά καλοί φίλοι. Για επανασύνδεση το βλέπουν… χλωμό και οι δυο για την ώρα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...