Αποφάσισαν να ζήσουν τη ζωή τους με τα 12 παιδιά τους ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αποφάσισαν να ζήσουν τη ζωή τους με τα 12 παιδιά τους



Ο Dan και η Susie Kellogg από το Κολοράντο των ΗΠΑ αποφάσισαν να πάρουν τα 12 παιδιά τους από το σχολείο (ορισμένα από αυτά δεν έχουν προλάβει καν να πάνε σε σχολείο) και να διασχίσουν τις πολιτείες της Αμερικής με το τεράστιο τροχόσπιτό τους.
Τα παιδιά τους είναι ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 19 χρονών.
Η ιδέα τους ήρθε μετά τις δίμηνες καλοκαιρινές τους διακοπές, οπότε και επισκέφτηκαν 22 πολιτείες, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες που τους ευχαριστούσαν.
Πούλησαν το σπίτι τους και αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα την ιδέα ότι δε χρειάζεται να είναι κανείς «δεμένος» σε ένα μέρος για να θεωρείται «ολοκληρωμένος».
Οι δύο νεαροί γονείς προτίθενται να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους οι ίδιοι στο αυτοκινούμενο «σπιτικό» τους με τη βοήθεια του διαδικτύου.
Παρότι ο μικρότερος γιος τους ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο ο Dan και η Susie είναι αποφασισμένοι η οικογένειά τους να περνά κάθε μέρα «ενωμένη».
Ο Dan εξακολουθεί να εργάζεται ως μηχανικός λογισμικού εξ αποστάσεως και τους απασχολεί το οικονομικό μέλλον της οικογενείας τους, αλλά όπως δήλωσαν στο Today Show ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση ήταν για να απαλλαγούν από την υποθήκη τους. continues to work as a software engineer remotely, the Kellogg family financial future is a main consideration for leaving the rat race behind.
Σε κάθε παιδί επετράπη να πάρει μόνο δύο αγαπημένα του αντικείμενα. «Είναι καταπληκτικό όταν συνειδητοποιείς πόσα λίγα χρειάζεσαι πραγματικά. Απλοποιούμε τη ζωή μας. Είναι απελευθερωτικό. Κάθε μας μέρα είναι σαν σαββατοκύριακο» είπε ο Dan.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...