Η Madonna επενδύει εκατομμύρια δολάρια στην Ιθάκη & στο 6* «Odyssey Resort»! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Madonna επενδύει εκατομμύρια δολάρια στην Ιθάκη & στο 6* «Odyssey Resort»!

madonna


Μαγεμένη από την Ιθάκη έμεινε η Madonna την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το νησί γι’αυτό και σύμφωνα με την espresso πήρε τη μεγάλη απόφαση να επενδύσει στο νησί.


Η βασίλισσα της ποπ είναι από τις πρώτες celebrities που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για

να αποκτήσουν μια πολυτελέστατη βίλα σε χλιδάτη ξενοδοχειακή μονάδαπου θα κατασκευαστεί στο νησί από Ελληνοαυστραλούς επιχειρηματίες. Το όνομα του resort θα είναι «Odyssey 6* Resort» και θα χτιστεί νοτιοανατολικά του νησιού, στο ξακουστό Βαθύ, με απέραντη θέα στη θάλασσα και στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας.


Συνολικά σε έκταση 1.600 στρεμμάτων θα χτιστούν: έξι πολυτελή resort, 1.020 σουίτες, μαρίνα που θα χωρά τουλάχιστον 200 σκάφη, βίλες μπροστά στη θάλασσα με δική τους μαρίνα, πισίνες, γήπεδα, κήποι και ένα γήπεδο γκολφ με 150 πίστες.

Εκτός από τη Madonna ενδιαφέρον για να αποκτήσουν μια βίλα στο resort έχουν εκφράσει και άλλοι διάσημοι του Hollywood, όπως επίσης μεγάλα ονόματα του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου.



Η Madonna επενδύει εκατομμύρια δολάρια στην Ιθάκη & στο 6* «Odyssey Resort»!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...