Ρούλα Κορομηλά: Τη ζήτησαν από κανάλι στο Ντουμπάι! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Ρούλα Κορομηλά: Τη ζήτησαν από κανάλι στο Ντουμπάι!

koromila


Φαίνεται πως η Ρούλα Κορομηλά εγκαταλείπει τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα και φεύγει για άλλες… πολιτείες, αυτή τη φορά της Μέσης Ανατολής.


Σύμφωνα με το Θέμα, η παρουσιάστρια έχει δεχτεί σοβαρή πρόταση από κανάλι της Μέσης Ανατολής που εκπέμπει σε ολόκληρη την αραβική χερσόνησο προκειμένου να αναλάβει επιτελική θέση. «Οι ιδιοκτήτες κατέστησαν σαφές ότι η πρόταση αφορά σε ηγετικό ρόλο, καθώς σχετίζεται με την ένταξη της Ρούλας στη διεύθυνση προγράμματος και επομένως στη δημιουργία εκπομπών» λένε άτομα από το περιβάλλον της ίδιας και συνεχίζουν: «Το αραβικών συμφερόντων κανάλι επιθυμεί να αξιοποιήσει την πείρα της στο τηλεοπτικό πεδίο, σκοπεύοντας να ξεφύγει από τον αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα του και να ανοιχτεί σε πιο ψυχαγωγικά μονοπάτια. Παρότι στο πρόγραμμα του εν λόγω καναλιού κυριαρχεί η αραβική γλώσσα, οι ιθύνοντες επιθυμούν σύντομα να γίνει και άνοιγμα στην αγγλική προκειμένου η εικόνα να μεταφερθεί μέσω δορυφόρου ή του Διαδικτύου σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν πολλούς αγγλόφωνους Άραβες πολίτες».Ρούλα Κορομηλά: Τη ζήτησαν από κανάλι στο Ντουμπάι!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...