ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Mήνυμα της Diana για την οικογένεια του William!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Mήνυμα της Diana για την οικογένεια του William!!!






Ένα ηχογραφημένο μήνυμα της…πριγκίπισσας Diana, η οποία απευθύνεται στον πρωτότοκο γιό της, William, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου και προκαλεί συγκίνηση, αλλά και αναστάτωση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το μήνυμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας έχει καταγραφεί σε κασέτα, στην οποία η Diana ακούγεται να δίνει συμβουλές  στον William για την δημιουργία οικογένειας, μιας και φοβόταν ότι δεν θα ζήσει για να δει τον γιό της γαμπρό και πατέρα.

 «Το να είσαι μελλοντικός βασιλιάς κάνει τον γάμο δύσκολο», φέρεται να λέει, μεταξύ άλλων, η Diana στο ηχογραφημένο μήνυμα, για τηναυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

 Παράλληλα, η πριγκίπισσα, που έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της τον Αύγουστο του 1997, προβλέπει πως η σύζυγος του William θα είναι «όμορφη, έξυπνη και ανεξάρτητη», ενώ απευθύνεται και σε εκείνη, συμβουλεύοντάς την να αντέξει την πίεση από τα καθήκοντά της και λέγοντας: «ξέρω ότι θα σε λάτρευα και θα γινόμασταν φίλες.

 Θα πρέπει να είσαι κάποια πολύ ξεχωριστή, αλλιώς δεν θα ήσουν σύζυγος του William»! «Μετέφερε την αγάπη μου στα παιδιά σου! Μετέφερέ τους ότι τα αγαπώ και θα τα προσέχω», καταλήγει το μήνυμα, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα περίπου 20 μέρες πριν την βάφτιση του πριγκιπικού μωρού, στην εκκλησία όπου έμεινε το φέρετρο με την σορό της, το βράδυ πριν την ταφή…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Mήνυμα της Diana για την οικογένεια του William!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...