Πολυθρόνες home theater που δονούνται σε συγχρονισμό με την ταινία ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πολυθρόνες home theater που δονούνται σε συγχρονισμό με την ταινία

poluthrones


Ειδικές δονούμενες πολυθρόνες για τους κατόχους home theater έχει αναπτύξει η RedSeat Entertainment στο πλαίσιο της τεχνολογίας TremorFX, οι οποίες διαθέτουν τη δυνατότητα συγχρονισμού με τη δράση που ο θεατής βλέπει επί της οθόνης. Οι εκρήξεις, οι πυροβολισμοί και οι έντονες σκηνές μίας περιπετειώδους ταινίας ή ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού «μεταφέρονται» στην πολυθρόνα, η οποία προσαρμόζει τις δονήσεις έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα δεδομένα της δράσης.


Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο αντικείμενο εδώ και καιρό, ωστόσο επικεντρωνόταν σε αντίστοιχο εξοπλισμό για κινηματογραφικές αίθουσες. Οι εν λόγω πολυθρόνες, στο πλαίσιο του συστήματος Tremor FX Home, προορίζονται για χρήση στο σαλόνι, χάρη στον επανασχεδιασμό του αλγορίθμου Tremor FX με σκοπό την προσαρμογή σε home theater δεδομένα, ενώ μπορεί να συνδεθεί με ήδη εγκατεστημένα συστήματα μέσω σύνδεσης HDMI.


Οι πολυθρόνες επικοινωνούν με το υπόλοιπο σύστημα ασύρματα, συγχρονισμένες με τα δρώμενα επί της οθόνης, και επιδείχθηκαν για πρώτη φορά στην CEDIA EXPO στο Ντένβερ, η οποία διήρκεσε από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τιμή, σύμφωνα με την εταιρεία οι πολυθρόνες είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση.


«Με το Tremor FX Home, οι θεατές μπορούν να έχουν την ίδια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία που θα είχαν και σε μία αίθουσα σινεμά, απολαμβάνοντάς την από τα δωμάτια του σπιτιού ή τα home cinemas τους» λέει ο Τζόζεφ Σόρενσον, διευθύνων σύμβουλος της RedSeat. «Ενώ η τεχνολογία είναι εξελιγμένη, την σχεδιάσαμε ειδικά για εύκολη εγκατάσταση και ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα home theater, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό νέο όριο εμβύθισης σε ταινίες, τηλεόραση και παιχνίδια».



Πολυθρόνες home theater που δονούνται σε συγχρονισμό με την ταινία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...