Πυροβόλησε σύζυγο και παιδί και αυτοκτόνησε ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πυροβόλησε σύζυγο και παιδί και αυτοκτόνησε

lemesos


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λεμεσού με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ. Τριανταδιάχρονος φέρεται να σκότωσε με πυροβόλο όπλο G-3 της Εθνικής Φρουράς την 25χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, τραυμάτισε ένα εκ των τριών ανήλικων παιδιών τους και έθεσε τέρμα στη ζωή του.


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε το πατρικό της 27χρονης, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους και τη μητέρα της.


Ο άνδρας διαπληκτίστηκε μαζί της, την πυροβόλησε θανάσιμα, τραυματίζοντας και την 10χρονη κόρη του στο χέρι. Στη συνέχεια, έθεσε τέρμα στη ζωή του με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι.


Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μητέρα του θύματος, η οποία αντίκρισε τους δυο μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια. Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Οι συγγενείς του θύματος, εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι ενώ το φονικό όπλο είχε πρόσφατα κατασχεθεί, μετά από καταγγελίες που έκαναν για τον βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του 32χρονου, πριν από λίγες μέρες αυτός το παρέλαβε ξανά από την Αστυνομία.



Πυροβόλησε σύζυγο και παιδί και αυτοκτόνησε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...