Αυτό είναι το πρώτο εστιατόριο-τουαλέτα της Αμερικής ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αυτό είναι το πρώτο εστιατόριο-τουαλέτα της Αμερικής

estiatorio


Η YoYo Li είναι η ιδιοκτήτρια του πρωτότυπου εστιατορίου «Modern Toilet» στην Καλιφόρνια όπου τα πάντα θυμίζουν… τουαλέτα, εκτός, ελπίζουμε, από το φαγητό.


Η γυναίκα αποφάσισε να ασχοληθεί με την εστίαση για πρώτη φορά και όπως λέει η ίδια εμπνεύστηκε από την επιτυχία που είχαν αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Κίνα και την Ταϊβάν.


Για καθίσματα το εστιατόριο χρησιμοποιεί λεκάνες τουαλέτας, ενώ ακόμα και τα πιάτα είναι μινιατούρες από λεκάνες, και τα φαγητά έχουν ονομασίες που παραπέμπουν σε τουαλέτες, όπως: «golden poop rice», «black poop» που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παγωτό σοκολάτα, «smells-like-poop» που είναι χοιρινό κοκκινιστό με ρύζι), and «bloody number two» ένα παγωτό με βανίλια και φράουλα.


Τα επίσημα εγκαίνια του Magic Restroom έγιναν στις 11 Οκτωβρίου αλλά όπως αναφέρει η «Ηuffingtonpost» τις καλύτερες κριτικές λαμβάνει η διακόσμηση παρά το φαγητό…


Δείτε τις φωτογραφίες…








 



Αυτό είναι το πρώτο εστιατόριο-τουαλέτα της Αμερικής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...