Δύο οι δολοφόνοι του Φύσσα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Δύο οι δολοφόνοι του Φύσσα

fussasΚαι δεύτερο άτομο κρατούσε το μοιραίο μαχαίρι, όταν καρφωνόταν δύο φορές στην καρδιά του Παύλου Φύσσα τη δολοφονική νύχτα στο Κερατσίνι.

Αυτό το εύρημα προκύπτει από δείγμα γενετικού υλικού (DNA) πέραν εκείνων του Ρουπακιά και του θύματος το οποίο ανιχνεύτηκε στο κάτω μέρος της λαβής του μαχαιριού και εξετάζεται στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και στην Σκότλαντ Γιάρντ, όπου εστάλη δείγμα προς εξέταση.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο προφυλακισμένος δράστης από την πρώτη στιγμή, το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά δέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον Φύσσα, αγκαλιάζοντας το θύμα καρφώνοντάς το στον μηρό και στον θώρακα πλησίον της καρδιάς. Ο σωματώδης Φύσσας λύγισε και έπεσε στα γόνατα. Κατάφερε όμως συγκλονισμένος να τραβήξει το μαχαίρι. Εκείνη τη στιγμή φαίνεται πως εμφανίστηκε και δεύτερο πρόσωπο, που έπιασε το χέρι του Φύσσα και τον χτύπησε εκ νέου στο στήθος, στο ίδιο σημείο.


Οι πρώτες έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείχνουν ότι στο κάτω μέρος της λαβής υπάρχει θολό βιολογικό αποτύπωμα, επικαλυπτόμενο από μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης του σώματος του άτυχου Φύσσα, γι αυτό έγινε εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις προσεχείς ημέρες και τα οποία θα ταυτοποιήσουν 100% το δεύτερο πρόσωπο.
Δύο οι δολοφόνοι του Φύσσα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...